U bent nu hier: [Shop- visagieCD]

 

Met veel zorg, tijd en moeite gemaakt, ziet U hier dan eindelijk het resultaat van de Visagie CD. Na het succes van de praktische modellen CD cursus, de poseCD en de aanhoudende vraag naar tips van zowel modellen als fotografen,  hebben Viktorija Mironova en PiaR Fotografie deze CD uitgebracht. Onze dank gaat ook uit naar de talloze modellen die aan deze CD hebben mee gewerkt.

Zij behandelen hierin alle praktische basisprincipes van de visagie, de haarstijling, de belichting alsmede wat digitale retouche op de computer. Zo ontstaat een CD vol met zeer nuttige tips die een (beginnend) model als ook een (beginnend) modelfotograaf niet mag missen. Tevens staan er op de CD nog talloze voorbeeld foto's van de diverse sessies op een zeer hoge resolutie.

De CD kan via email besteld worden. In reactie op de bestelling zal een email gestuurd worden met het bankrekeningnummer voor de betaling. Dezelfde dag dat de betaling binnen is, wordt de CD op de post gedaan. Wij hopen dat u net zoveel (leer)plezier mag beleven aan de CD, als wij hebben gehad aan de samenstelling ervan.