Piet Lankhuijzen heeft de ongelooflijke moeite genomen om van het laatste jaar de lichtopstellingen tot in detail te noteren. Welke flitser staat waar en hoe opgesteld, welk vermogen, welke lichtvormer, welke accessoires enz enz. Zowel in woord als getekend doet hij zo verslag van de opstellingen en mogelijkheden van de studio. Ook van enkele sessies buiten de studio. Hierdoor is een unieke cursus CD ontstaan die zowel voor de startende als de ervaren fotograaf een schat aan informatie en leermomenten bevat. Zo kan de beginnende fotograaf leren hoe een opstelling is gemaakt en de gevorderde fotograaf kan in een voor hem vreemde studio direct een goede uitgangsbelicthing neerzetten voor zijn concept. Zo ziet een ieder ook gelijk de mogelijkheden van de studio. Zelfs zeer complexe set ups zijn zo relatief makkelijk na te maken. Kortom, voor iedere fotograaf al zeer interessant, voor de regelmatige gebruiker van mijn studio bijna onmisbaar.

Ieder item bevat foto's van de setting, meestal een tekening van de lichtopstelling en geschreven teksten met de uitleg. Zeer helder en overzichtelijk van opzet. Op de CD staan 2 versies. 1 in Word en 1 in PDF formaat.

De studiolicht CD kost net als de rest van de cursus CD's 25 euro incl verzendkosten en BTW.  In combinatie met meerdere andere CD's wordt hij zelfs aanzienlijk goedkoper. Wie hem tijdelijk in de studio gelijk mee neemt tijdens een workshop, betaald slechts 17 euro. Als laatste staan er aan het einde nog talloze Photoshop tips voor modelfotografen.