U bent nu hier: [Fotografie]


 

Even voorstellen


Sinds 1978 ben ik serieus en intensief met fotografie bezig. Naast opleidingen (Fotovakschool)  ben ik voor een groot deel autodidact. Een en ander heeft in de loop der jaren tot enkele specialismen geleid, waarvan op mijn site voorbeelden te vinden zijn. Daar ik de laatste jaren de amateurstatus steeds meer begon te ontgroeien, heb ik me sinds 2000 ook daadwerkelijk officieel als fotograaf gevestigd.


Ik wil graag kleinschalig werken met heel veel persoonlijke aandacht voor mijn opdrachtgevers. Daar waar mogelijk, zal ik altijd een weg vinden om aan de wensen van klanten te voldoen. Wel dient rekening gehouden te worden met een overvolle agenda en soms langere wachttijden voor het maken van afspraken. Kwaliteit leveren heeft zo ook een nadeel.


Tot slot vind ik als mens vertrouwen een belangrijk onderdeel van het leven en laat dat ook in mijn fotografie tot uiting komen. Ik stel me open en eerlijk op naar anderen en verwacht dit ook van hen. Wederzijds afspraken nakomen is daar een belangrijk onderdeel van.