U bent nu hier: [Fotografie - visagieworkshop]

Workshop visagie voor modellen

Speciaal voor modellen is in samenwerking met een topvisagiste, http://www.vmvh.nl , een visagie workshop gemaakt. Bij 3 modellen kan de workshop al doorgang vinden en duurt dan ruim 3 uur en bij 4 modellen ruim 4 uur. Zoals je ziet zeer kleinschalig met heel veel persoonlijke aandacht. Voor prijzen en data verwijs ik naar de  pagina.

Tijdens de workshop zal ieder model opgemaakt worden op de voor haar best passende manier. Hierbij krijg je uitleg en tips. Het eerste model wordt opgemaakt terwijl de anderen toekijken en uitleg krijgen. Hierbij wordt vooral aandacht besteed aan de basis technieken en komen praktische zaken aan de orde die je makkelijk zelf kan toepassen. Ook krijgt ieder model aanwijzingen die goed bij haar gezicht passen.

Hierna zal het opgemaakte model gefotografeerd worden. Hier wordt aandacht besteed aan allerlei grondbeginselen van het poseren. Je krijgt vele tips om je poseertechniek direct al op een veel hoger peil te brengen. Onnodig te zeggen dat je aan het einde van de workshop een schat aan ervaring en tips hebt opgedaan en bovendien krijg je de gemaakte opnames van jezelf mee op CD. Deze mag je gebruiken voor je eigen site of zo vaak printen als je wilt. Wel dient de site van de fotograaf en visagiste dan genoemd te worden.

Hieronder kan je aan de hand van een voorbeeld zien wat goede visagie en fotografie voor een model kan betekenen. Net als fotogeniek zijn, goede kleding en accessoires, is visagie en hairstyling een wezenlijk en onmisbaar onderdeel voor een goed model. Zelfs het beste topmodel zal onherkenbaar zijn zonder goede visagie en hairstyling!

Tenslotte zijn wij nog op zoek naar een enkel passend model voor onze visagie CD. Klik hier voor meer info.

 

Visagie voorbeeld van onopgemaakt, naar opgemaakt en het eindresultaat met photoshop retouche. Laat de foto's voor zich spreken!

Hieronder eerst de opnamen van Joyce, een 14-jarige scholiere die haar eerste schreden op het modellenpad heeft gezet. Zeer verdienstelijk in het poseren en door Vicky omgetoverd tot volwassen vrouw.

   

Met grote dank aan hairstyliste Laura, die verder totaal geen model aspiraties had of heeft maar zeker tot model om te toveren is.

basis visagie photoshop
 
           
   

Hieronder nog enkele foto's van model Geertje.