U bent nu hier: [Fotografie] - [Modellen]

Modellen

Intro
Al sinds 1978 houd ik mij bezig met modelfotografie. Zo kan ik beginnende modellen helpen met het opzetten van een mooie portfolio maar ook gevorderde modellen met een uitbreiding van hun boek en het krijgen van opdrachten in mijn studio.Model CorinneModellen gezocht
Vind je het leuk om op een veilige en leuke manier te poseren? Ik ben altijd op zoek naar topmodellen voor opdrachten en workshops.

Ook is het mogelijk om tegen geringe kosten een professionele fotoserie van jezelf te laten maken. Bij een dergelijke fotosessie, die minstens 3 uur duurt, worden meer dan 350 opnamen gemaakt.

Verdere informatie kan je aanvragen via e-mail. Kom gerust een keer geheel vrijblijvend kijken of vraag andere modellen naar hun ervaringen. Je mag altijd iemand meenemen!!! Veiligheid en vertrouwen staan bij mij voorop. Professionele kwaliteit is vanzelfsprekend.

 

prijzen portfolio
De laatste jaren heb ik enorm ge´nvesteerd in mijn fotografie en studio. Ik ben dan ook op een hoog niveau met mijn fotografie bezig en heb zeer geregeld betaalde opdrachten voor mijn modellen. Het merendeel van de modellen die ik gefotografeerd heb, is nadien al snel in een of meer van de grote bladen terecht gekomen. Die investeringen hebben er helaas wel toe geleid dat een sessie steeds duurder werd. Om inzicht te geven in de enorme kosten voor een fotograaf, noem ik hier een deel van de kosten waar ik mee te maken heb. Je zult begrijpen dat ik dus eigenlijk niets verdien aan een dergelijke sessie, maar dat het eigenlijk alleen maar een bijdrage in de onkosten is. Ik betaal BTW, belasting, verzekeringen, studiokosten, versnaperingen, CD's, stroom, verwarming, accountant en vooral heel veel afschrijving aan apparatuur. Daar ik het gigantisch druk heb met opdrachten, moet je rekening houden met soms enige wachttijd. Om die reden zal ik ook verlangen dat het geld van de sessie uiterlijk 2 weken van te voren op mijn rekening is gestort.

 

Professionele sessie met topkwaliteit

Ik werk met een digitale (Nikon D800 en een D2X) camera met toplenzen en na afloop krijg je alle opnamen via wetranfsfer mee of neem zelf een USB stick mee.
Je krijgt van de 7 mooiste opnamen een in Photoshop volledig bijgewerkt eindresultaat. Zonder prints, hetgeen je onbeperkt zelf kan (laten) doen. De sessie duurt  4 uur en ik maak heel veel opnamen. Tevens zal er aan decorwisselingen en extra accessoires gedaan worden. Je mag tussentijds zo vaak verkleden als je wilt. Als je voor visagie kiest (extra optie) dan gaat die tijd niet van je fototijd af. Voor een optimaal resultaat, beveel ik deze mogelijkheid dan ook ten zeerste aan.

175 euro incl. BTW

Super professioneel, hoogst mogelijke kwaliteit.

 

 

extra opties
Tegen meerprijs kan eventueel voor een visagiste gezorgd worden. Zonder visagie is natuurlijk ook goed mogelijk, maar het eindresultaat is wel veel beter en professioneler. Prijzen tussen 30 en 80 euro, afhankelijk van wensen en of haarstyling gewenst is.

Modellen die dit wensen kunnen op mijn site geplaatst worden. Dit is verder gratis, vergroot de kans op opdrachten en geeft je naamsbekendheid.wat heb ik te bieden?
Fotografen genoeg op internet, dus wat onderscheidt mij van al die anderen?
Allereerst bied ik je een grote mate van betrouwbaarheid. Voor mij de normaalste zaak van de wereld, maar helaas hoor ik van modellen wel eens hele andere verhalen. Ik werk met veel decorstukken en probeer iedere keer weer creatieve nieuwe dingen te verzinnen. Bij goed weer kan de sessie (deels) buiten plaats vinden. Ik ken verscheidene mooie locaties.
Verder ben ik al heel lang zeer actief als modelfotograaf en heb ik meer dan 1000 (beginnende) modellen gefotografeerd.

Ik werk uitsluitend met topklasse apparatuur en heb een volledig ingerichte studio. Via mijn site kan je zelf al een oordeel vormen over mijn fotografische kwaliteiten, alhoewel de foto's er in het echt nog veel mooier uitzien. Juist in het fotograferen van beginnende modellen en de begeleiding daarvan ligt mijn specialiteit. Behalve dat ik mooie foto's van je maak, zal ik je ook veel tips en trucs van het poseren bijbrengen. Een groep modellen van mijn site heeft bovendien zeer regelmatig opdrachten in mijn studio, hetzij via workshops, hetzij via studioverhuur met model. Een garantie is dit natuurlijk niet en bovendien afhankelijk van de vraag naar een bepaald model.

Via een emailtje, kan je verder nog alle info aanvragen en of je aanmelden. Model Petra


Betalingen dienen uiterlijk 14 dagen van te voren overgemaakt te zijn naar ABN/AMRO 58.73.05.851 t.n.v. PiaR Fotografie te Bleiswijk.
Te laat ontvangen betaling kan uitsluiting van de workshop betekenen, zodat een reserve deelnemer opgeroepen kan worden. Ik moet het model tenslotte boeken en in elk geval betalen.

Bedenk dat ik meestal al weken vooruit volgeboekt ben, reserveer dan ook tijdig om teleurstelling te voorkomen!!