U bent nu hier: [Fotografie] - [Kunst]

Kunst

Veel beeldend kunstenaars zijn enorm gedreven in het maken van werk en gelukkig lukt het dan regelmatig om iets te verkopen. Echter voor veel vormen van kunst geldt dan: weg is weg. Te laat realiseert men zich dan na verloop van tijd dat er weinig meer overblijft. Uw kunstwerken fotografisch vast laten leggen is dan een goed alternatief. Tevens biedt dit allerlei andere voordelen, zoals een makkelijke manier van presenteren en het plaatsen op internet. Ook kunnen titels en logo's worden toegevoegd.

Op deze wijze heb ik al een groot aantal kunstenaars een dierbare herinnering aan het eigen werk kunnen geven en een uitgelezen kans om het werk breder te etaleren. Het is nu eenmaal makkelijker om een map met foto's mee te nemen of te verwijzen naar een website, dan om bv. hele grote schilderijen of hele zware beelden mee te moeten nemen.

Of het nu gaat om beelden, tekeningen, schilderijen of wat dan ook, het is zowel in de studio, bij de kunstenaar thuis als buiten prima vast te leggen. Ook verzekering technisch kan het belangrijk zijn om foto's van werken te hebben. Gezien belichtingscontrole en egale achtergronden heeft mijn eigen studio wel de voorkeur, maar voor sommige werken is dit niet haalbaar.

Ook met (glanzende) beelden en schilderijen heb ik veel ervaring.